Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Paint Protection Film

Het aanschaffen van beschermfolie is een wijze investering voor uw auto. Bij Man Protection, verkopen we Paint Protection Film van de beste kwaliteit. Wij zijn officieel distributeur van het hoogwaardige merk LLumar en geven u graag advies op maat.

Dé beschermfolie voor uw auto

Paint Protection Folie is de ultieme, onzichtbare beschermfolie voor uw auto tegen de gevaren van de weg. Het biedt bescherming tegen onder andere krassen, steenslag, pekel, insecten en opspattend puin.

Diverse soorten Paint Protection Folie

Er zijn meerdere soorten Paint Protection Film, zowel verkrijgbaar in matte als glossy varianten, namelijk:

Type Dikte Garantie
LLumar PPF 6 Mil 5 jaar
LLumar PPF Platinum 6 Mil 10 jaar
LLumar PPF Platinum Bond 6 Mil 10 jaar
LLumar PPF Platinum Extra 10 Mil 10 jaar
LLumar PPF Valor 6 Mil 12 jaar
LLumar PPF Select Black 6 Mil 10 jaar
LLumar PPF Door Edge 6 Mil 5 jaar

Nieuw: VALOR Paint Protection Film

De nieuwste generatie beschermfolie welke voorzien is van een Tetrashield topcoat. Dit is een keramische beschermlaag. De Valor PPF is een heldere glossy protectie folie van 150 micron dik. De super hydrophobic laag zorgt voor een optimale waterafstotende werking. PPF Valor heeft een garantie van maar liefst 12 jaar.

Afname Paint Protection folie

Het toepassen van Paint Protection folie vraagt de nodige vakkennis. Het is daarom aan te raden om dit goed uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Man Protection werkt met een dealer netwerk. Vraag ons naar een LLumar Automotive dealer bij u in de omgeving.

De voordelen welke het programma u biedt:

  • Tijdsbesparing
  • Minder snijverlies
  • Verhoging van productiviteit
  • Verlaging van arbeidskosten

LLumar PrecisionCut® 4 Software

Bij Man Protection bieden wij u een uniek snijprogramma: LLumar PrecisionCut. Dit is een softwareprogramma voor digitale beeld- en snijpatronen, geschikt voor onder ander Automotive Films en Paint Protection Films. Het programma bevat een uitgebreide database van Europese automodellen.

Wilt u dit programma uitproberen met een trial version? Speciaal voor u biedt LLumar een eenmalige gratis proefversie aan van dertig dagen. Bevalt dit? Dan kunt u de software bestellen als jaarabonnement.

LLumar Paint Protection Film
LLumar Paint Protection Film

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in beschermfolie voor uw auto of in het softwareprogramma van LLumar? Of wilt u graag meer weten over een van onze andere producten, zoals inbraakwerende folie of warmtewerende folie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0299-451130.

Projecten

Bekijk alle projecten