Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Beschermfolie voor uw auto

Het aanschaffen van beschermfolie is een investering in uw auto. Bij Man Protection uit De Rijp verkopen we Paint Protection Film van de beste kwaliteit. Wij zijn officieel distributeur van het hoogwaardige merk LLumar en geven u graag advies op maat zodat u uw auto optimaal beschermt.

Dé beschermfolie voor uw auto

Paint Protection Folie is de ultieme, onzichtbare beschermfolie voor uw auto tegen de gevaren van de weg. De folie biedt bescherming tegen onder andere krassen, steenslag, pekel, insecten en opspattend puin.

Diverse soorten Paint Protection Folie

Er zijn meerdere soorten Paint Protection Films, zowel verkrijgbaar in matte als glossy varianten, namelijk:

Type Dikte Garantie
LLumar PPF 6 Mil 5 jaar
LLumar PPF Platinum 6 Mil 10 jaar
LLumar PPF Platinum Bond 6 Mil 10 jaar
LLumar PPF Platinum Extra 10 Mil 10 jaar
LLumar PPF Valor 6 Mil 12 jaar
LLumar Select Black 6 Mil 8 jaar
LLumar PPF Door Edge 6 Mil 5 jaar

VALOR Paint Protection Film

Valor is de nieuwste generatie beschermfolie voor uw auto welke voorzien is van een Tetrashield topcoat. Dit is een keramische beschermlaag. De Valor PPF is een heldere glossy protectiefolie van 150 micron dik. De super hydrofobische laag zorgt voor een optimale waterafstotende werking. PPF Valor heeft een garantie van maar liefst twaalf jaar.

Afname Paint Protection beschermfolie voor uw auto

Het aanbrengen van raamfolie van Paint Protection folie vraagt de nodige vakkennis. Daarom raden wij aan om dit uit te laten voeren door een deskundig bedrijf. Man Protection werkt met een breed dealernetwerk. Vraag ons naar een LLumar Automotive-dealer bij u in de omgeving.

LLumar Core Software

Wij bieden u als specialist in folie een uniek snijprogramma aan: LLumar Core. Dit is een softwareprogramma voor digitale beeld- en snijpatronen, geschikt voor onder ander Automotive Films en Paint Protection Films. Het programma bevat een uitgebreide database van Europese automodellen. De voordelen die dit programma u biedt, zijn:

  • Tijdsbesparing
  • Minder snijverlies
  • Verhoging van productiviteit
  • Verlaging van arbeidskosten

Wilt u dit programma als dealer uitproberen?
Speciaal voor dealers biedt LLumar een eenmalige gratis proefversie aan van dertig dagen. Na deze periode kunt u de software bestellen als jaarabonnement.

LLumar Paint Protection Film
LLumar Paint Protection Film

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in beschermfolie voor uw auto of in het softwareprogramma van LLumar? Of wilt u graag meer weten over een van onze andere producten, zoals inbraakwerende folie of zonwerende raamfolie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0299-451130.

Projecten

Bekijk alle projecten