Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Paint Protection Film

Het aanschaffen van beschermfolie is een wijze investering voor uw auto. Bij Man Protection, verkopen we Paint Protection Film van de beste kwaliteit. Wij zijn officieel dealer van het hoogwaardige merk LLumar en geven u graag advies op maat.

Dé beschermfolie voor uw auto

Paint Protection Folie is de ultieme, onzichtbare beschermfolie voor uw auto tegen de gevaren van de weg. Het biedt bescherming tegen onder andere krassen, steenslag, pekel, insecten en opspattend puin. Er zijn meerdere soorten Paint Protection Film, zowel verkrijgbaar in een matte als glossy variant, namelijk:

  • LLumar PPF
  • LLumar PPF Platinum
  • LLumar PPF Platinum Extra
Paint Protection Film
Paint Protection Film
Paint Protection Film

Lees meer over Paint Protection Film

Wilt u uw auto voorzien van beschermfolie en bent u daarom geïnteresseerd in Paint Protection Film? Lees dan meer over dit onderwerp via onderstaande folders:

LLumar PrecisionCut® 4 Software

Bij Man Protection bieden wij u een uniek snijprogramma: LLumar PrecisionCut. Dit is een softwareprogramma voor digitale beeld- en snijpatronen, geschikt voor onder ander Automotive Films en Paint Protection Films. Het programma bevat een uitgebreide database van Europese automodellen. De voordelen die dit programma u bieden, zijn:

  • Tijdsbesparing
  • Minder snijverlies
  • Verhoging van productiviteit
  • Verlaging van arbeidskosten

Wilt u dit programma uitproberen met een trial version? Speciaal voor u biedt LLumar een eenmalige gratis proefversie aan van dertig dagen. Bevalt dit? Dan kunt u de software bestellen als jaarabonnement.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in beschermfolie voor uw auto of in het softwareprogramma van LLumar? Of wilt u graag meer weten over een van onze andere producten, zoals inbraakwerende folie of warmtewerende folie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0299-451130.

Projecten

Bekijk alle projecten