Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Raamfolie laten aanbrengen

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, kunt u laten aanbrengen op ramen, spiegels, glaswanden- en panelen. Er bestaan verschillende soorten raamfolie die u door Man Protection uit De Rijp kunt laten aanbrengen. Vraag gerust een offerte aan wanneer u raamfolie wilt laten plaatsen. U kunt raamfolie voor diverse doeleinden laten plaatsen, zoals zon-, licht-, uv-wering, veiligheid, privacy, isolatie en decoratie.
De meest bekende glasfolie is de zon- en warmtewerende folie.
Deze glasfolie is zowel met als zonder spiegelend effect verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse gradaties van warmtewering, tot maar liefst 90%.

De mogelijkheden wanneer u raamfolie wilt laten aanbrengen

De meeste raamfolies hebben meerdere functies en zijn met elkaar te combineren. Zo hebben bijna alle raamfolies een uv-werende werking en is bijvoorbeeld de inbraakwerende folie mogelijk in combinatie met andere glasfolie. Vraag een offerte aan wanneer u deze raamfolie bijvoorbeeld wilt laten plaatsen in combinatie met een warmtewerende folie. Daarnaast kunt u kiezen voor privacyfolie. Raamfolie kunt u aan de binnenkant laten aanbrengen, echter hebben wij ook diverse buitenfolies in ons assortiment. Onze raamfolies zijn in verschillende breedtematen verkrijgbaar, zoals 0.91, 1.22, 1.52 en 1.83m.

De kenmerken van LLumar glasfolie

Man Protection is de enige officiële LLumar-distributeur in Nederland.
LLumar is een van ‘s werelds meest gerespecteerde merken van hoogwaardige kwaliteit raamfolies, welke wereldwijd worden gedistribueerd naar zo’n honderd landen. LLumar glasfolie wordt vervaardigd door Eastman Chemical Company, een toonaangevende fabrikant en verkoper van krachtige folies voor de automobiel- en architecturale toepassingen.

Met meer dan 55 jaar ervaring in de folieproductie en -technologie creëert Eastman commerciële raamfolies en produceert deze producten ter verbetering van de efficiëntie en uitstraling van glas.
Het productportfolio omvat een complete lijn van automotive folies en architecturale raamfolies, zoals:

Om te garanderen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn, inspecteren zij de folies met behulp van geavanceerde testapparatuur en procedures.

De voordelen die u ervaart als u raamfolie gaat laten aanbrengen

Aan het laten aanbrengen van raamfolie zijn veel voordelen verbonden.
Denk hierbij aan:

 • Uv-wering tot 99,9%
 • Warmtewering tot 90%
 • Vermindering van schittering
 • Verhoogde veiligheid
 • Inbraakpreventie
 • Uitstraling
 • Meer privacy
 • Verlaging airco- en stookkosten
 • Bescherming interieur
 • Onderhoudsvrij
 • Montage zonder hak/breekwerk

Vraag een offerte aan om raamfolie te laten plaatsen

Als u interesse heeft om raamfolie te laten plaatsen, vraag dan zeker een offerte aan via onze website. Of neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0299- 451130. Onze specialisten in raamfolie voorzien u graag van meer informatie en helpen u bij het plaatsen van de juiste glasfolie voor uw project.

Projecten

Bekijk alle projecten