Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Glasfolie

Glasfolie, ook wel raamfolie genoemd, kunt u laten aanbrengen op ramen.
Er bestaan verschillende soorten glasfolie voor diverse doeleinden, zoals zonwering, veiligheid, privacy, isolatie en decoratie.
De meest bekende glasfolie is de zon- en warmtewerende folie. Deze folie is zowel met als zonder spiegelend effect verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse gradaties van warmtewering, tot maar liefst 90%.

De mogelijkheden wanneer u glasfolie wilt laten aanbrengen

De meeste glasfolies hebben ook meerdere functies en zijn met elkaar te combineren.
Zo hebben bijna alle raamfolies een uv-werende werking en is bijvoorbeeld de inbraakvertragende folie mogelijk in combinatie met een warmtewerende of privacy folie. Raamfolie kunt u vaak aan de binnenzijde van het raam laten aanbrengen, echter hebben wij ook buitenfolies in ons assortiment.
Veel glasfolies zijn leverbaar op een breedte van 1.52 meter. Sommige type folies zijn ook verkrijgbaar in de maten 0.91 meter, 1.22 meter en 1.83 meter.

De kenmerken van LLumar glasfolie

Man Protection is de officiële LLumar distributeur in Nederland.
LLumar is één van ‘s werelds meest gerespecteerde merken van hoogwaardige kwaliteit raamfolies. Deze raamfolie wordt wereldwijd gedistribueerd naar bijna honderd landen, zodat consumenten de folie kunnen laten aanbrengen.
LLumar raamfolie wordt vervaardigd door Eastman Chemical Company, een toonaangevende fabrikant en verkoper van krachtige folies voor de automobiel- en architecturale toepassingen. Met meer dan 55 jaar ervaring in de folieproductie en -technologie creëert Eastman commerciële raamfolies en produceert deze producten ter verbetering van de efficiëntie en uitstraling van glas.
Het productportfolio omvat een complete lijn van automotive folies en architecturale raamfolies, zoals veiligheidsfolies, anti graffiti folies en decoratieve folies. Om te garanderen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn, inspecteren zij de folies met behulp van geavanceerde testapparatuur en procedures.

De voordelen van glasfolie

Aan het laten aanbrengen van raamfolie zijn veel voordelen verbonden. Denk hierbij aan:

 • Uv-wering tot 99,9%
 • Warmtewering tot 90%
 • Vermindering van schittering
 • Verhoogde veiligheid
 • Inbraakpreventie
 • Uitstraling
 • Meer privacy
 • Verlaging airco- en stookkosten
 • Bescherming interieur
 • Onderhoudsvrij
 • Montage zonder hak/breekwerk

Het laten aanbrengen van raamfolie

Voordat wij de raamfolie aanbrengen, maken wij de ramen goed schoon en vetvrij. Daarna monteren wij de raamfolie.
U kunt er natuurlijk voor kiezen raamfolie zelf aan te brengen, echter raden wij aan de folie te laten aanbrengen door onze speciaal opgeleide monteurs.
Het aanbrengen van folie is een uitgesproken specialisme en onze monteurs hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van de juiste gereedschappen. Zo gebruiken wij de speciale applicatievloeistof Film-On voor het aanbrengen van folie.
De voordelen hiervan zijn een betere vochtverdeling, geen witte vlekken en gemakkelijker te positioneren.

Film On
Tools - Man Cleaning Spray

Stel uw vragen over het onderhoud van folie

Raamfolie is eenvoudig schoon te maken. LLumar glasfolies zijn voorzien van een hardcoat beschermlaag (ER /SR). Deze laag voorkomt bij normaal onderhoud de krassen op de folie. De Helios buitenfolies hebben ook een vuil- en waterafstotende laag. Deze laag zorgt ervoor dat vuil minder snel aanhecht. Man Protection heeft ook speciaal voor glasfolie een schoonmaakspray ontwikkeld: Man Cleaning Spray. Heeft u vragen over het laten aanbrengen van raamfolie of een van onze andere producten als UV werende folie, isolerende folie of privacy folie? Bij Man Protection kunt u met al uw vragen terecht. Neem contact met ons op en bel naar 0299- 451130.

Zie ons schoonmaakvoorschrift voor een complete uitleg.

Voor meer informatie met betrekking tot onze soorten glasfolie, neemt u gerust contact met ons op via telefoon of email.

Projecten

Bekijk alle projecten