Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Zonwerende folie

Bent u van plan zonwerende folie te laten aanbrengen op uw ruiten?
Dan bent u bij Man Protection aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn wij namelijk dé specialist op het gebied van diverse soorten folies.
Ook voor zonwerende of warmtewerende raamfolie kunt u dus bij ons terecht.

Optimale warmtewering met zonwerende folie

Door toepassing van zonwerende folie op de ruiten kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot maar liefst 90%. Zo blijft het klimaat binnen optimaal en bespaart men tevens op het energieverbruik van de airco. Daarnaast beschermt zonwerende folie uw objecten en meubilair tegen de uv-straling van de zon.
Deze spiegelfolies weren namelijk ruim 99% van de schadelijke straling.

Zonwerende glasfolie versus zonneschermen

Zonwerende glasfolies zijn het hele jaar werkzaam, zowel bij een hoog- als laagstaande zon. Wanneer u een zonnescherm of screen gebruikt, wordt deze meestal te laat gebruikt, waardoor de warmte al binnen is. Bovendien laat een zonnescherm de warmte bij een laagstaande zon toch door. Ook zijn zonneschermen en screens schadegevoelig en moeten deze goed onderhouden worden. Warmtewerende raamfolie is een eenmalige investering waar u later geen omkijken meer naar heeft.

Diverse soorten warmtewerende raamfolie

Onze warmte- en zonwerende glasfolie is zowel met als zonder spiegelend effect verkrijgbaar in verschillende kleuren en in diverse gradaties. De hoogwaardige metalen in de types Silver, Stainless Steel, Bronze, en Grey maken deze glasfolies uiterst duurzaam.
Voor de meeste types geldt daardoor een garantieperiode van maar liefst 12 jaar.
Zonwerende folie is tevens verkrijgbaar in combinatie met lichtwerende en inbraakwerende eigenschappen. Daarnaast kunt u ze ook privacy- of veiligheidsproof laten maken.

Zonwerende folie met uitstraling

Warmtewerende glasfolies zijn uitermate geschikt voor woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen. Een warmtewerende spiegelfolie geeft een gevel een esthetische upgrade en draagt bij aan een moderne uitstraling van een pand. Tevens zorgt een zonwerende glasfolie voor privacy, doordat de folie overdag de inkijk belemmert in kantoren en gebouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor raamfolie in uw pand?
Bekijk dan de LLumar Window Film Viewer voor een duidelijke impressie.

Lichtgetinte zonwerende glasfolies

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw werkruimte of woonhuis om de warmte buiten te houden, maar met een minimaal spiegelend effect op de ruiten? Man Protection heeft hiervoor diverse licht getinte raamfolies in haar assortiment, waarmee men een natuurlijke doorkijk naar buiten behoudt en de folies niets afdoen aan de uitstraling van een pand.

Keramische warmtewerende raamfolies

LLumar nano-keramische warmtewerende raamfolies zijn raamfolies die geen metalen bevatten. Bij deze duurzame folies is er geen corrosie mogelijk en ze hebben een minimale reflectie waardoor het aanzicht van een gebouw nagenoeg niet verandert. De folies bevatten een geavanceerde nano-keramische infrarood reducerende technologie en hebben een vrij hoge lichtdoorlaatbaarheid.

Productfilm LLumar THE 80 BL ER HPR Helios

Eigenschappen LLumar zonwerende glasfolie

  • >99% uv-werend
  • Besparing op het energieverbruik van de airco
  • Voorzien van een hardcoat beschermlaag
  • In een binnen- en/of buitenkwaliteit leverbaar
  • In verschillende kleuren leverbaar
  • Tevens in combinatie met privacy, lichtwering, inbraakvertraging en veiligheid
  • Inkijk-werend (one way vision)
  • Lange levensduur, tot 12 jaar garantie
  • Onderhoudsvrij, eenvoudig schoon te maken

Maak een afspraak voor de montage

Wilt u warmtewerende folie laten aanbrengen op uw raam of glas?
Maak dan een afspraak met onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs door te bellen naar 0299- 451130. Zij voeren de montage van uw folie deskundig uit en zorgen daarbij voor een optimaal resultaat. Hierna hoeft u zich nergens meer druk om te maken.
De zonwerende folie is, vanwege de hardcoat toplaag, namelijk onderhoudsvrij en u kunt uw ruiten nog steeds op normale wijze reinigen.
Heeft u nog vragen over deze warmtewerende folie of een van onze andere folies, zoals licht- of uv-werende folie? Neem dan gerust contact met ons op. Met ruim 40 jaar aan ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van glasfolies en kunnen we u hier alles over vertellen!

Projecten

Bekijk alle projecten