Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Zonwerende folie

Bent u van plan zonwerende folie te laten aanbrengen op uw ruiten? Dan bent u bij Man Protection uit De Rijp aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn wij namelijk dé specialist op het gebied van diverse soorten folies. Onze experts geven u graag een overzichtelijke prijsopgave voor zonwerende raamfolie.

Hoe werkt zonwerende folie?

De meest bekende glasfolie is warmtewerende folie, ook wel zonwerende raamfolie genoemd. Door toepassing van zonwerende raamfolie op de ruiten kan men de opwarming op het glas reduceren tot maar liefst 90%. Het daglicht wordt grotendeels doorgelaten en het binnenklimaat blijft optimaal leefbaar. Hiermee bespaart men op het energieverbruik van de airco.
Daarnaast beschermt de zonwerende folie van ons bedrijf objecten en meubilair tegen de uv-straling van de zon, aangezien ruim 99% van deze schadelijke straling geweerd wordt.

Warmtewerende raamfolie met uitstraling

Warmtewerende glasfolies zijn uitermate geschikt voor woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen. Een warmtewerende spiegelfolie geeft een gevel een esthetische upgrade en draagt bij aan een moderne uitstraling van een pand. Tevens zorgt een zonwerende glasfolie voor privacy, doordat de folie overdag aan de buitenzijde de inkijk belemmert. Het zicht naar buiten blijft optimaal.

Zonwerende raamfolie is het hele jaar werkzaam, zowel bij een hoog- als laagstaande zon. Traditionele zonwering wordt meestal te laat gebruikt, waardoor de warmte al binnen is. Ook zijn zonneschermen en screens extra schadegevoelig door wind en moeten goed onderhouden worden, wat een extra kostenpost met zich meebrengt. Warmtewerende raamfolie is een eenmalige investering waar u later geen omkijken meer naar heeft. Ook kunnen de ruiten op normale wijze gereinigd worden. Bekijk hier ons schoonmaakvoorschrift.

Voor een duidelijke impressie van de mogelijkheden, bekijk de LLumar Window Film Viewer.

Keramische warmtewerende raamfolies

Naast de gemetalliseerde folies heeft LLumar ook nano-keramische warmtewerende raamfolies in het assortiment. Bij deze duurzame, zonwerende folies is er geen corrosie mogelijk. Ze bevatten geen metalen en ze hebben een minimale reflectie waardoor het aanzicht van een woning of gebouw nagenoeg niet verandert.
De folies bevatten een geavanceerde nano-keramische infrarood reducerende technologie en hebben een hoge lichtdoorlaatbaarheid.

Warmtewerende glasfolie voor kunststof

Man Protection heeft een warmtewerende folie in het assortiment welke speciaal ontwikkeld is voor montage op een vlakke kunststof ondergrond, zoals polycarbonaat/acrylaat.
Deze zonwerende folie wordt aan de buitenzijde gemonteerd en weert zo’n 86% van de aangestraalde warmte. Het heeft een zilver-spiegelende uitstraling aan de buitenzijde, echter behoudt men overdag een heldere doorkijk naar buiten.

Bekijk hieronder de productfilm van het type LLumar THE 80 BL ER HPR Helios.

Eigenschappen LLumar zonwerende glasfolie

  • >99% uv-werend
  • Besparing op het energieverbruik van de airco
  • Voorzien van een hardcoat beschermlaag
  • In een binnen- en/of buitenkwaliteit leverbaar
  • Beschikbaar in diverse tinten
  • Inkijkwerend (one-way vision)
  • Tot 12 jaar garantie

U kunt zonwerende folie tevens combineren met andere producten in ons assortiment, zoals:

Foto1 Polycarbonaat S 20 PC

Maak een afspraak voor de montage

Wilt u warmtewerende folie laten aanbrengen op uw ruiten en wenst u hiervoor een offerte? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0299- 451130. Als u graag een prijsopgave ontvangt voor zonwerende raamfolie kunt u bij ons terecht. Vul eenvoudig het offerteformulier in. Hierna voorzien we u van een gedetailleerde prijsopgave voor zonwerende raamfolie. Onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs voeren de montage van zonwerende raamfolie deskundig uit en zorgen daarbij voor een optimaal resultaat.

Projecten

Bekijk alle projecten