Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Warmtewerende folie voor uw bedrijfspand

Warmtewerende folie is een uitstekende toevoeging voor ieder bedrijfspand. Bij Man Protection uit De Rijp kunt u rekenen op een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige folies die onze VCA gecertificeerde monteurs strak en glad aanbrengen. We hebben namelijk meer dan 40 jaar ervaring! Wilt u meer weten over de voordelen van warmtewerende folie in uw bedrijfspand? Lees dan snel verder!

Warmtewerende folie laten aanbrengen in uw bedrijfspand

Warmtewerende folie is perfect voor uw bedrijfspand: het houdt namelijk de warmte van de zon buiten. Zonwerende folie weert tevens ruim 90% van de schadelijke uv-straling. Door warmtewerende folie aan te brengen aan uw bedrijfspand, kan u de opwarming van het glas met wel 90% reduceren! Hierdoor blijft het binnenklimaat leefbaar én bespaart u op het energiegebruik van de airco. Daarnaast worden apparaten en interieur beschermd tegen de schadelijke uv-stralen. Wilt u meer privacy creëren in uw pand? Dan vindt u bij ons ook inkijkwerende raamfolie voor kantoren.

Vraag gerust een offerte aan voor folie voor uw ramen

Heeft u interesse in warmtewerende folie in voor uw kantoorruiten? Neem dan gerust contact op met dé specialist op het gebied van folie voor ramen. U vraagt gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar 0299- 451130. Onze specialisten vertellen u graag meer en voorzien u desgewenst van gedegen advies. We voorzien de ruiten van uw bedrijfspand graag van warmtewerende folie of andere soorten folies, zoals isolerende raamfolie.

Projecten

Bekijk alle projecten