Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Veiligheidsfolie

Voldoen uw ruiten aan de veiligheidsnormen?

Veiligheidsfolie wordt toegepast op glas en ramen om persoonlijk letsel te voorkomen. Als het glas breekt houdt de folie de scherven bij elkaar en blijven eventuele splinters achter de folie vastzitten. Dit zorgt ervoor dat personen binnen dit gebouw dan beschermd zijn tegen letsel door middel van scherven. Veiligheidsfolie is een transparante glasfolie en in verschillende diktes verkrijgbaar, waardoor het toepasbaar is voor diverse doeleinden.

Veiligheidsfolie voor op een raam of ander glas

Veiligheidsfolie wordt onder andere veel toegepast in de gezondheidszorg en het onderwijs. In de voedingsmiddelen industrie wordt veiligheidsfolie toegepast om te voldoen aan de HACCP en BRC regels (voedselveiligheid). Buiten de regelgeving om is het altijd raadzaam om de personen binnen uw gebouw optimaal te beschermen tegen letsel door plaatsing van deze folie. Veiligheidseisen ter voorkoming van lichamelijk letsel bij glasbreuk staan beschreven in de NEN 3569. Deze NEN norm is van toepassing op (bedrijfs-)gebouwen. Onze veiligheidsfolies zijn getest volgens de EN12600 en voldoen dan ook aan de eisen van NEN 3569. Voor kinderdagverblijven is (o.a. door Keurmerk Accommodaties Kinderdagverblijven) voorgeschreven dat ramen in leefruimten binnen een hoogte van 120 cm vanaf de vloer beveiligd moeten zijn.

Veiligheidsfolie

De voordelen van Man Protection veiligheidsfolie

De veiligheidsfolie voor op het raam en glas heeft een aantal voordelen. Denk hierbij aan:

  • Sterke verhoging van de persoonlijke veiligheid
  • Montage vereist geen bouwkundige aanpassingen
  • Lange levensduur
  • De raamfolie beschadigt het glas niet
  • Bevat een hardcoat beschermlaag
  • Mogelijk in combinatie met warmtewerende of privacy folie

Schakel onze professionele installateurs in

Montage van veiligheidsfolie op glas of een raam is een specialisme. De veiligheidsfolie wordt door onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs gemonteerd, zodat u gegarandeerd bent van een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat. Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u meer weten over ons bedrijf en voorgaande projecten? Neem dan contact met ons op en bel naar 0299- 451130.

Projecten

Bekijk alle projecten