Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Uv-werende folie

Wilt u Uv-werende folie aanbrengen op uw ruiten? Dan kunt u dit het beste overlaten aan de specialist. Bij Man Protection uit De Rijp verkopen we niet alleen allerlei soorten raamfolie, maar komen we deze ook graag professioneel voor u aanbrengen. U weet zo zeker dat de raamfolie – die uv-werend is – op een correcte manier wordt aangebracht.

Wat is Uv-werende folie?

Uv-folie is een stevige polyester film met een volledig doorzichtige lijmlaag. De raamfolie is uv-werend en geeft onbelemmerd zicht door het glas. Uv-folie houdt 99,9% van de ultraviolette straling A & B tegen. Hierdoor zullen kwetsbare voorwerpen en materialen aanzienlijk minder snel verkleuren. Deze uv-folie is uitermate geschikt voor onder andere etalages, kantoren, woningen en musea. Bovendien is de folie voorzien van een hardcoat beschermlaag, zodat de ramen gemakkelijk gereinigd kunnen worden. Lees ons schoonmaakvoorschrift goed door.

Uv-werende raamfolie voor etalages

Uv-folie wordt met name toegepast op etalageramen van winkels en galeries. De etalage is het visitekaartje van een winkel. Uv-folie is het hele jaar werkzaam bij zowel een hoog- als laagstaande zon. Daarentegen zijn zonneschermen of screens extra schadegevoelig en dienen onderhouden te worden, hetgeen een extra kostenpost met zich meebrengt. Raamfolie dat uv-werend is, is daarom perfect voor etalages! Bent u op zoek naar folie voor andere ramen? U vindt bij ons ook speciale folie voor dakkoepels.

Uv-werende raamfolie voor musea

Ook musea maken vrijwel allemaal gebruik van deze unieke film om kunstcollecties te beschermen tegen veroudering en verkleuring. LLumar uv-werende raamfolie voldoet aan de eisen welke staan vermeld in de Museumnorm. Voor museale objecten zijn de omgevingsinvloeden en de veiligheid van de collectie van groot belang. Zo dienen de deuren en ruiten goed beveiligd te zijn tegen vandalisme en inbraak en in ruimten waar de collectie aanwezig is, dient het uv-licht geweerd te worden. Uv-werende folie is bij Man Protection tevens verkrijgbaar met anti-inbraak eigenschappen.

Persoonlijke bescherming met raamfolie dat uv-werend is

Uv-werende folie biedt ook bescherming aan personen achter het glas. Door deze raamfolie te laten aanbrengen, loopt men minder risico op gezondheidsklachten en vroegtijdige veroudering. De uv-werende raamfolie is zeer geschikt voor personen met een huidziekte, waarbij een persoon zo min mogelijk blootgesteld mag worden aan het zonlicht en uv-stralen. LLumar uv-werende raamfolie wordt aanbevolen door dermatologen en draagt het zegel van The Skin Cancer Foundation. U leest meer informatie over deze uv-raamfolie in de brochure over LLumar-skin-protection.

Eigenschappen LLumar uv-raamfolie:

  • 99,9% uv-wering
  • Beperkt verkleuring tot een minimum
  • Transparant: het zicht blijft volledig behouden
  • Minder risico op gezondheidsklachten en vroegtijdige veroudering
  • Voorzien van een hardcoat beschermlaag

U kunt deze uv-raamfolie gemakkelijk combineren met andere folies, zoals:

Een offerte aanvragen voor uv-werende folie

Wilt u een offerte aanvragen voor uv-werende folie? Dat doet u eenvoudig via het aanvraagformulier. Vergeet hier niet het type glas, het aantal ramen en de afmetingen per raam waarvoor u folie wilt bestellen, in te vullen. Dit is niet verplicht, maar het geeft ons een betere inschatting waardoor de prijsopgave voor uw uv-raamfolie zeer nauwkeurig is. Schroom zeker niet om een offerte aan te vragen voor uv-werende folie!

Maak een afspraak voor uitvoering door onze VCA-gecertificeerde installateurs

Het aanbrengen van uv-werende folie is een specialisme. Om verzekerd te zijn van een optimaal resultaat en van deskundige uitvoering, schakelt u onze VCA-gecertificeerde installateurs in. Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u rekenen op hun expertise. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om een offerte aan te vragen voor uv-werende folie. U bereikt ons via het telefoonnummer 0299- 451130.

Projecten

Bekijk alle projecten