Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

UV-werende folie

Voor een blijvend helder en kleurrijk interieur

Met UV werende folie voor ramen wordt de etalage het visitekaartje van een winkel. Deze moet uitnodigend zijn voor potentiële klanten. UV- straling is grotendeels verantwoordelijk voor de verkleuring van het interieur binnen een gebouw of winkel. UV werende folie voor op ramen vertraagt verkleuring van uw interieur. Dit komt omdat de raamfolie UV-werend werkt op het gebied van schadelijke straling.

De vele voordelen van UV werende folie

Bij gebruik van buitenzonwering, zoals een zonnescherm of markies heeft de schadelijke UV- straling bij een lage zonnestand in het voor- en najaar alsnog vrij toegang. Met toepassing van een speciale UV folie op uw etalage vermijdt u dit probleem. In ons assortiment hebben wij een krachtige raamfolie die voor maar liefst 99,9% UV werend werkt. Deze UV werende folie voor op ramen is volledig transparant. Aan de UV folie van Man Protection zijn veel voordelen verbonden. Denk hierbij aan:

  • U beperkt de verkleuring tot een minimum
  • Voor 99,9% UV-wering
  • Voorzien van een hardcoat beschermlaag
  • Ook verkrijgbaar als een inbraakvertragende folie
  • Glashelder, het zicht in uw etalage wordt behouden
  • Tot 5 jaar garantie

Maak kennis met het gehele assortiment

Bij Man Protection vindt u naast UV folie voor op ramen nog veel andere raamfolies. Denk hierbij aan kleurrijke decoratie folie, privacy folie of anti-graffiti folie. Het glad en strak monteren van glasfolie, waaronder UV werende folie voor op het raam, is een uitgesproken specialisme. Dankzij de ruim 40 jaar ervaring van Man Protection wordt altijd het beste resultaat behaald. Of u nu UV werende raamfolie kiest of een van onze vele andere producten. Bespaar energieverbruik met onze speciale zonwerende folie. Of stel de veiligheid van uw pand voorop met een veiligheidsfolie.

Projecten

Bekijk alle projecten