Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag
LLumar gereedschap

Tools

Voor het strak monteren van raamfolie dient u gebruikt te maken van de juiste tools. Naast raamfolie beschikken wij ook over een groot assortiment gereedschap van onder andere de merken Triumph, Olfa en Unger.

Man Cleaning Spray

Man Protection heeft speciaal voor glasfolie een schoonmaak spray ontwikkeld. Een makkelijke en veilige manier om uw ramen, die behandeld zijn met een folie, grondig schoon te maken. Spray een klein beetje Man Cleaning Spray op de ruiten en wrijf het uit met een zachte, schone doek. Dat is alles wat u hoeft te doen om uw ruiten mooi schoon en helder te houden.
Daarnaast is dit een zeer goede oplossing voor het schoonmaken van andere gladde oppervlaktes zoals spiegels, verkoopbalies, deuren en vitrines.

Tools - Man Cleaning Spray

Film-On Positioneer Concentraat

Dé oplossing voor het aanbrengen van glasfolie:

  • Betere vochtverdeling
  • Géén witte vlekken
  • Makkelijker positioneren
  • Betere hechting

Film-on is eTools - Film-Onen gelei-achtig concentraat dat u zelf dient op te lossen in water. Film-on heeft bijzondere eigenschappen ten opzichte van alle andere applicatievloeistoffen voor windowfilm. Tot op heden is geen ander product hiermee te vergelijken.

Film-on verdampt niet sneller, maar is een lijmachtig kleurloos concentraat dat het water dikker maakt en een hogere viscositeit geeft. Wanneer water, met daarbij de juiste hoeveelheid Film-on op glas wordt gespoten, druipt het niet naar beneden zoals water-en-zeep dit doet. Maar het blijft op zijn plaats! Wanneer u uw glasfolie daarna plaatst, zult u bemerken dat de film makkelijker te bewegen is. Tevens is er minder vloeistof nodig.

Een ander interessant pluspunt is het verminderen van witte strepen en ophopingen tussen uw folie en het glas tijdens het drogen. De hechting van de folie is beduidend beter.

Projecten

Bekijk alle projecten