Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Tools

Voor het strak en glad monteren van raamfolie dienen de juiste tools gebruikt te worden. Naast raamfolie beschikken wij ook over een groot assortiment gereedschap van onder andere de merken Triumph, Olfa en Unger.

Dé oplossing voor het aanbrengen van glasfolie

Film On Positioneer Concentraat is een ideale applicatievloeistof voor het aanbrengen van glasfolie. Het is een geleiachtig concentraat dat opgelost dient te worden in water en heeft bijzondere eigenschappen ten opzichte van andere applicatievloeistoffen voor windowfilms.

  • Betere vochtverdeling
  • Géén witte vlekken
  • Makkelijker positioneren
  • Betere hechting

Film-On verdampt niet sneller, maar is een lijmachtig kleurloos concentraat dat het water dikker maakt en een hogere viscositeit geeft. Wanneer water, met daarbij de juiste hoeveelheid Film-On op glas wordt gespoten, druipt het niet naar beneden zoals water-en-zeep dit doet, maar het blijft op zijn plaats!

Wanneer u vervolgens de glasfolie plaatst, zult u merken dat de folie gemakkelijker te positioneren is. Tevens is er minder vloeistof nodig. Een ander interessant pluspunt is de vermindering van witte strepen en ophopingen tussen de folie en het glas tijdens het drogen. De hechting van de folie is beduidend beter.

Het reinigen van raamfolie

Raamfolie is eenvoudig schoon te maken. LLumar glasfolies zijn voorzien van een hardcoat beschermlaag (ER /SR). Deze laag voorkomt bij normaal onderhoud de krassen op de folie. De Helios buitenfolies hebben ook een vuil- en waterafstotende laag. Deze laag zorgt ervoor dat vuil minder snel aanhecht.

Man Protection heeft speciaal voor glasfolie een schoonmaakspray ontwikkeld: Man Cleaning Spray. Spray een klein beetje Man Cleaning Spray op de ruiten en wrijf het uit met een zachte, schone doek. Dat is alles wat u hoeft te doen om uw ruiten mooi schoon en helder te houden. Daarnaast is dit een zeer goede oplossing voor het schoonmaken van andere gladde oppervlaktes zoals spiegels, verkoopbalies, deuren en vitrines.

Stel uw vragen over het onderhoud van folie

Heeft u vragen over het laten aanbrengen van raamfolie of een van onze andere producten als UV werende folieisolerende folie of privacy folie? Bij Man Protection kunt u met al uw vragen terecht. Neem contact met ons op en bel naar 0299- 451130.

Projecten

Bekijk alle projecten