Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Havo de Hof te Amsterdam

Opdracht: decoratie

Voor het nieuwe schoolgebouw van havo De Hof  in de Dapperstraat te Amsterdam hebben wij de gekleurde gevel, het logo en de nummering van de ruimtes in het gebouw verzorgd.

Wij hebben de ruiten voorzien van transparante kleuren glasfolie & vinyl.
Deze gekleurde gevel aan de voorzijde maakt het, toch al markante gebouw, een nog opvallendere verschijning in Amsterdam Oost.
De folie is transparant: Indien u van binnen naar buiten kijkt, ziet u de wereld in een aangenaam gekleurd licht en vanaf de buitenkant krijgt het gebouw een vrolijk, kleurrijk en onderscheidend aanzicht.

Dat letters aan een gevel zeker niet saai hoeven te zijn, laat de onderstaande foto wel zien. Letters en logo-delen zijn hier gesneden uit door-en-door gekleurd Acrylox, wat een zeer exclusieve uitstraling geeft. Het materiaal is onderhoudsvrij, behoudt zijn kleur en is leverbaar in diverse uitvoeringen. De letters zijn op kleinere grijze onderletters gemonteerd. Dit geeft niet alleen een zeer solide en onzichtbare bevestiging, maar ook de belettering krijgt hierdoor letterlijk meer diepte.
Deze gevelreclame kan rechtstreeks aan de gevel, of door middel van zogenoemde afstandhouders iets van de gevel af worden gemonteerd zoals hier in combinatie met onderletters het geval is. Het geheel geeft een chique uitstraling.

Meer informatie over ons assortiment kleuren folie en vinyl kunt u hier vinden.

Toepassing: kleuren vinyl

Transparante kleuren glasfolie en vinyl

Projecten

Bekijk alle projecten