Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Lichtwerende folie

Optimaal licht en zicht op de werkplek

In kantoren, schoollokalen, fabrieken en werkplaatsen kan de schittering of weerspiegeling van zon- en daglicht zeer hinderlijk zijn. Om dit te voorkomen heeft Man Protection lichtwerende raamfolies in het assortiment. Deze folies zorgen ervoor dat het licht op de werkplek gefilterd wordt. Het zicht op beeldschermen, digi-borden, machines en overige apparatuur blijft hierdoor optimaal. Het aantrekkelijke van deze folie is dat de werking te vergelijken is met die van een zonnebril: van buitenaf wordt de schittering geweerd en gefilterd, terwijl het zicht vanaf binnen optimaal is. De lichtwerende folie is in meerdere gradaties te verkrijgen.

De lichtwerende folie is desgewenst te combineren met een warmtewerende folie, welke tot maar liefst 90% warmte weert. Dit type folie is verkrijgbaar in zowel een binnen- als buitenkwaliteit.

Montage van folies is een specialisme. De raamfolie wordt door onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs gemonteerd, zodat u gegarandeerd bent van een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat.

Projecten

Bekijk alle projecten