Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Kleurenfolie

Kan uw pand wel wat extra uitstraling gebruiken? Maar wilt u wel de doorkijk naar buiten behouden? Dan hebben wij de oplossing. Onze glasheldere kleurenfolie is leverbaar in 4 standaard kleuren; rood, blauw, geel en groen. Bij een geringe hoeveelheid (zon)licht zorgt u met deze folie op uw ruiten voor een prachtige kleurenfiltering of kleurenschakering binnen het gebouw.

Met kleurenfolie creëert u binnen fraai licht en extra uitstraling aan de buitenkant

Kleurenfolie is een transparante folie. Wanneer u van binnen naar buiten kijkt, ziet u de wereld in een aangenaam gekleurd licht en vanaf de buitenkant krijgt het gebouw een vrolijk, kleurrijk en onderscheidend aanzicht. Aan de kleurenfolie van Man Protection zijn verschillende voordelen verbonden. Denk hierbij aan:

  • De kleurenfolie is glashelder
  • UV-filter tot wel 98%
  • Voorzien van een beschermlaag

Kleurrijk en huisstijl verhogend

Naast kleurenfolie biedt Man Protection u ook kleuren vinyls aan waaruit logo’s, beletteringen en/of andere afbeeldingen gesneden kunnen worden. Deze decoratie vinyls zijn perfect af te stemmen op de kleuren van uw huisstijl. Ze zijn namelijk in allerlei verschillende tinten verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om een mooie full colour print voor op glas te verzorgen.

Montage van folies is een specialisme
De raamfolie wordt door onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs gemonteerd, zodat u gegarandeerd bent van een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en onze verschillende producten? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0299- 451130. U kunt alvast inspiratie opdoen door naar de eerder uitgevoerde projecten te kijken.

Lidl-kleuren vinyl

Projecten

Bekijk alle projecten