Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Kleurenfolie

Kan uw pand wel wat extra uitstraling gebruiken? Maar wilt u wel de doorkijk naar buiten behouden? Dan hebben wij hiervoor de oplossing. Onze glasheldere kleurenfolie is leverbaar in 4 standaard kleuren; rood, blauw, geel en groen. Bij een geringe hoeveelheid (zon)licht zorgt u met deze folie op uw ruiten voor een prachtige kleurenfiltering of kleurenschakering binnen het gebouw.

Binnen fraai licht en extra uitstraling aan de buitenkant

Kleurenfolie is een transparante folie. Wanneer u van binnen naar buiten kijkt, ziet u de wereld in een aangenaam gekleurd licht en vanaf de buitenkant krijgt het gebouw een vrolijk, kleurrijk en onderscheidend aanzicht.

Kleurrijk en huisstijl verhogend

Naast kleurenfolie biedt Man Protection u ook kleuren vinyls aan waaruit logo’s, beletteringen en/of andere afbeeldingen gesneden kunnen worden. Deze zijn perfect af te stemmen op de kleuren van uw huisstijl. Ze zijn namelijk in allerlei verschillende tinten verkrijgbaar.
Ook is het mogelijk om een mooie full colour print voor op glas te verzorgen.

Eigenschappen Man Protection kleurenfolie

  • Glashelder
  • Verkrijgbaar in 4 standaard kleuren
  • UV-filter tot wel 98%
  • Folie is voorzien van een beschermlaag

Montage van folie is een specialisme

De raamfolie wordt door onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs gemonteerd, zodat u gegarandeerd bent van een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en onze verschillende producten? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0299- 451130. U kunt alvast inspiratie opdoen door naar de eerder uitgevoerde projecten te kijken.

Projecten

Bekijk alle projecten