Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Inkijkwerende raamfolie op de ruiten van uw kantoor

Wilt u inkijkwerende raamfolie laten aanbrengen op de ruiten van uw kantoor? Bij Man Protection uit De Rijp, nabij Alkmaar, kunt u terecht. U vindt bij ons onder meer antidoorkijkfolie voor uw kantoorpand en spiegelfolie voor uw kantoorruiten. We beschikken over ruim 40 jaar ervaring op het gebied van glasfoliemontage en we zorgen ervoor dat de raamfolie op een correcte manier wordt aangebracht op de ruiten van uw kantoorpand. We brengen de antidoorkijkfolie strak en glad aan, zodat u geniet van een kantoorpand met net afgewerkte ruiten. Onze vakmensen hebben ervaring met een zeer breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige glasfolies. Daarnaast beschikken onze mensen over jarenlange vakkennis

Laat inkijkwerende raamfolie plaatsen op de ruiten van uw kantoor

Spiegelfolie is een zeer fijne toevoeging aan uw kantoorruiten: uw werknemers kunnen nog wel naar buiten kijken. Spiegelfolie heeft dan ook een spiegelend uiterlijk en wordt ook gebruikt om warmte en/of schitteringen van de zon te blokkeren. Deze warmtewerende folie zorgt daardoor voor een aangenaam klimaat op het kantoor. We hebben echter ook andere raamfolie voor uw kantoorpand, zoals antidoorkijkfolie.

Antidoorkijkfolie voor privacy binnen uw kantoorpand

Naast spiegelfolie voor de kantoorruiten hebben we ook verschillende matte privacyfolies binnen ons assortiment. Deze antidoorkijkfolies zijn dé perfecte oplossing voor privacy binnen uw kantoorpand! Met deze inkijkwerende raamfolie voor uw kantoor waarborgt u de privacy van uw werknemers en houdt uw pottenkijkers of afstand. De folie laat aan beide zijden geen beeld door maar wel licht. Door antidoorkijkfolie toe te passen op uw kantoorpand is het niet nodig om gordijnen of rolluiken dicht te doen om belangrijke spullen – zoals computers en machines – te beschermen. Met onze inbraakwerende folie zorgt u daarnaast helemaal voor optimale veiligheid!

Vraag een offerte aan voor raamfolie voor uw kantoorpand

Kortom, spiegelfolie voor uw kantoorruiten of andere raamfolie voor uw kantoorpand is een uitstekend idee! We hebben een zeer uitgebreid werkterrein, want we werken niet alleen voor kantoren maar ook voor ziekenhuizen, woningen en ambassades. Heeft u interesse in onze spiegelfolie voor uw kantoorruiten? Of wenst u inkijkwerende raamfolie voor uw kantoor? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0299- 451130 en vraag een offerte aan. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van raamfolie op uw kantoor.

Projecten

Bekijk alle projecten