Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Inbraakvertragende folie

Voor inbraakwerende folie en andere soorten raamfolie bent u bij Man Protection uit De Rijp, nabij Alkmaar, aan het juiste adres. Deze folie zorgt voor veiligheid en minder schade. Wij informeren u graag over de anti-inbraak folie.

Meer veiligheid en minder schade met inbraakwerende folie

Een pand kan goed beveiligd worden met een alarminstallatie of camera’s, maar de ruiten blijven het meest inbraakgevoelig. Een alarmsysteem schrikt af en zorgt ervoor dat men gewaarschuwd wordt. Dit is effectief, maar wel te laat. De inbreker is dan immers al binnen. Man Protection biedt een oplossing om het inbrekers lastiger te maken; inbraakwerende folie. Deze transparante en inbraakwerende raamfolie vormt een schild tegen ongewenste gasten!

Door het plaatsen van deze anti-inbraak folie wordt het glas vele malen sterker/taaier, waardoor een poging tot inbraak wordt bemoeilijkt. De anti-inbraak folie is dusdanig sterk dat het erg veel tijd kost om er doorheen te komen, waardoor mogelijke inbrekers het vaak de moeite niet waard vinden om de inbraak door te zetten. Met inbraakwerende raamfolie op de ruiten, zal de schade bij ruitbreuk bovendien aanzienlijk minder zijn omdat de glasscherven in de folie blijven hangen.

Omdat steeds meer verzekeringsmaatschappijen hogere eisen stellen aan de beveiliging van een pand is onze inbraakwerende raamfolie de ideale oplossing om ervoor te zorgen dat de ruiten aan deze eisen voldoen.

Persoonlijke bescherming

Anti-inbraak folie beschermt niet alleen tegen een poging tot inbraak, maar verhoogt ook de persoonlijke veiligheid. Breekt het glas? Dan houdt de folie de scherven bij elkaar en eventuele splinters blijven achter in de folie.

Een bijkomend voordeel is dat deze anti-inbraak folie geheel transparant leverbaar is en dus de doorkijk van zowel naar binnen als naar buiten optimaal blijft. Hierdoor is het perfect toepasbaar voor etalageruiten, maar uiteraard ook voor kantoorpanden en woningen.

Foto Ruitbreuk Etalage
IMG 20141116 110645

Eigenschappen LLumar inbraakwerende glasfolie

 • >99% uv-werend
 • Glashelder
 • Voorzien van een hardcoat beschermlaag
 • Montage vereist geen bouwkundige aanpassingen
 • Sterke verhoging van de (persoonlijke) veiligheid
 • Getest volgens de norm EN12600, klasse 1B1/2B2
 • EN356 klasse P2A – DIN 52290 klasse A1
 • Tevens verkrijgbaar in combinatie met zonwerende folieof privacyfolie
 • Lange levensduur, tot 12 jaar garantie
 • Onderhoudsvrij, eenvoudig schoon te maken
 • Voldoet aan normen NEN3569/EN12600/EN356 en HACCP-norm

Onderhoudsvrij

Inbraakwerende folie kan op elk type glas gemonteerd worden en is onderhoudsvrij. LLumar anti-inbraak folies zijn voorzien van een hardcoat toplaag. De ruiten kunnen op normale wijze gereinigd worden, zonder gebruik van harde voorwerpen en agressieve schoonmaakmiddelen. Lees ons schoonmaakvoorschrift voor meer informatie.

Montage en levensduur

De montage van folies is een specialisme. Met ruim 40 jaar ervaring is Man Protection dé specialist op het gebied van glasfolies. Laat uw anti-inbraak folie door onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs monteren, zodat u zeker bent van een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat. Vraag een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 0299-451130.

Projecten

Bekijk alle projecten