Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Inbraakvertragende folie

Meer veiligheid en minder schade met inbraakvertragende folie!

Om ruiten sterker te maken wordt er vaak gekozen voor anti inbraak folie. Glas is breekbaar en daarom zijn de ruiten vrijwel altijd een zwakke plek binnen een gebouw. Man Protection zorgt door middel van het aanbrengen van inbraak-vertragende folie dat uw ruiten minder kwetsbaar zijn. De anti inbraak folie is dusdanig sterk dat het erg veel tijd kost om er doorheen te komen, waardoor mogelijke inbrekers het vaak de moeite niet waard vinden om de inbraak door te zetten.

Inbraakvertragende folie

Zet anti inbraak folie in en waarborg de veiligheid van een gebouw

Met inbraakvertragende folie op uw ruiten, zal de schade bij ruitbreuk aanzienlijk minder zijn omdat de glasscherven in de folie blijven hangen. Omdat steeds meer verzekeringsmaatschappijen hogere eisen stellen aan de beveiliging van uw pand is onze anti inbraak folie de ideale oplossing om ervoor te zorgen dat uw ruiten aan deze eisen voldoen. Een bijkomend voordeel is dat deze raamfolie geheel transparant leverbaar is en dus de doorkijk van zowel naar binnen als naar buiten optimaal blijft. Hierdoor is het perfect toepasbaar voor etalageruiten, maar uiteraard ook op de ramen van kantoorpanden en woningen.

De voordelen van Man Protection inbraak-vertragende folie

Er zijn veel voordelen en specificaties verbonden aan de anti inbraak folie van Man Protection. Denk hierbij aan:

  • 99% UV-werend
  • Glashelder
  • Voorzien van een hardcoat beschermlaag
  • EN12600, klasse 1B1/2B2
  • EN356 klasse P2A – DIN 52290 klasse A1
  • Mogelijk in combinatie met warmtewerende of privacy folie
  • Tot 12 jaar garantie

Deskundige installatie

De raamfolie wordt door onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs gemonteerd, zodat u gegarandeerd bent van een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en verschillende producten? Neem contact met ons en bel naar 0299- 451130. U kunt bij ons terecht met al uw vragen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wanneer u voor 15.00 uur een bestelling plaatst, verlaat uw bestelling nog dezelfde dag ons magazijn, mits de folie op voorraad is

Inbraakvertragende folie

Projecten

Bekijk alle projecten