Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Inbraakwerende folie

Voor inbraakwerende folie en andere soorten raamfolie bent u bij Man Protection uit De Rijp op de juiste plaats. Deze hoogwaardige folie zorgt voor veiligheid en minder schade door uw ramen te verstevigen. Wij informeren u graag over de voordelen van de sterke anti-inbraak folie in ons assortiment.

Meer veiligheid en minder schade met inbraakwerende folie

Een pand kan goed beveiligd worden met een alarminstallatie of camera’s, maar de ruiten blijven het meest inbraakgevoelig. Een alarmsysteem schrikt af en zorgt ervoor dat men gewaarschuwd wordt. Dit is effectief, maar wel te laat. De inbreker is dan immers al binnen. Man Protection is uw specialist in folie en biedt een oplossing om het inbrekers lastiger te maken; inbraakwerende folie. Deze transparante en inbraakwerende raamfolie vormt een schild tegen ongewenste gasten!

Door het plaatsen van deze anti-inbraak folie wordt het glas vele malen sterker/taaier, waardoor een poging tot inbraak wordt bemoeilijkt. De anti-inbraak folie is dusdanig sterk dat het erg veel tijd kost om er doorheen te komen, waardoor inbrekers het vaak de moeite niet waard vinden om de inbraak door te zetten. Met inbraakwerende raamfolie op de ruiten, zal de schade bij ruitbreuk bovendien aanzienlijk minder zijn omdat de glasscherven in de folie blijven hangen.

Omdat steeds meer verzekeringsmaatschappijen hogere eisen stellen aan de beveiliging van een pand, is onze inbraakwerende raamfolie de ideale oplossing waarmee u ervoor zorgt dat de ruiten aan deze eisen voldoen.

Persoonlijke bescherming

Anti-inbraak folie beschermt niet alleen tegen een poging tot inbraak, maar verhoogt ook de persoonlijke veiligheid. Breekt het glas? Dan houdt de folie de scherven bij elkaar en eventuele splinters blijven achter in de folie.

Een bijkomend voordeel is dat deze anti-inbraak folie geheel transparant leverbaar is en dus de doorkijk van zowel naar binnen als naar buiten optimaal blijft. Hierdoor is deze inbraakwerende raamfolie perfect toepasbaar voor etalageruiten, maar uiteraard ook voor kantoorpanden en woningen.

Foto Ruitbreuk Etalage
IMG 20141116 110645

Onderhoudsvrij

Inbraakwerende folie kan op elk type glas gemonteerd worden en is onderhoudsvrij. LLumar anti-inbraak folies zijn voorzien van een hardcoat toplaag. De ruiten kunnen op normale wijze gereinigd worden, zonder gebruik van harde voorwerpen en agressieve schoonmaakmiddelen. Lees ons schoonmaakvoorschrift voor meer informatie.

Eigenschappen LLumar inbraakwerende raamfolie

 • >99% uv-werend
 • Glashelder
 • Voorzien van een hardcoat beschermlaag
 • Montage vereist geen bouwkundige aanpassingen
 • Sterke verhoging van de (persoonlijke) veiligheid
 • Getest volgens de norm EN12600, klasse 1B1/2B2
 • EN356 klasse P2A – DIN 52290 klasse A1
 • Tevens verkrijgbaar in combinatie met zonwerende folie of privacyfolie
 • Lange levensduur, tot 12 jaar garantie
 • Onderhoudsvrij, eenvoudig schoon te maken
 • Voldoet aan normen NEN3569/EN12600/EN356 en HACCP-norm

Vraag een offerte aan voor anti-inbraak folie

De montage van folie is een specialisme. Met ruim 40 jaar ervaring is Man Protection dé specialist op het gebied van folies. Laat uw anti-inbraak folie door onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs monteren, zodat u zeker bent van een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat. Vraag een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 0299-451130.

Projecten

Bekijk alle projecten