Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Havo De Hof

Geef uw pand een unieke uitstraling!

Kan uw pand wel wat extra uitstraling gebruiken? Maar wilt u wel de doorkijk naar buiten behouden? Dan kunnen wij wellicht een oplossing bieden met onze transparante kleuren folie. Gevelreclame kan ook ingezet worden om meer uitstraling te geven aan uw bedrijfspand.
De gevel van uw pand is vaak letterlijk het gezicht van uw bedrijf. Verzorgde en opvallende gevelreclame is dan ook van groot belang, welke afgestemd kan worden op de huisstijl.

Havo de Hof - kleurenvinyl

Dat letters aan een gevel zeker niet saai hoeven te zijn, laat de bovenstaande foto wel zien. Letters en logodelen zijn hier gesneden uit door-en-door gekleurd Acrylox, wat een zeer exclusieve uitstraling geeft. Dit materiaal is onderhoudsvrij, blijft vele jaren mooi, behoudt zijn kleur en is leverbaar in diverse uitvoeringen.
Met Acrylox kan eenvoudig de mooiste gevelreclames voor binnen en buiten gemaakt worden. De uitstraling wordt bij bovenstaande gevelreclame nog meer verstrekt door de letters op kleinere grijze onderletters te monteren. Dat geeft niet alleen een zeer solide en onzichtbare bevestiging, ook de belettering krijgt letterlijk meer diepte.
Deze gevelreclame kan rechtstreeks aan de gevel, of door middel van zogenoemde afstandhouders iets van de gevel af worden gemonteerd zoals hier in combinatie met onderletters het geval is. Het geheel geeft een chique uitstraling.

 

Voor het nieuwe schoolgebouw van havo De Hof te Amsterdam hebben wij de gekleurde gevel, het logo en de nummering van de ruimtes in het gebouw verzorgd.
Met name de gekleurde gevel aan de voorzijde maakt het, toch al markante gebouw, een nog opvallendere verschijning in Amsterdam Oost.
Door gebruik te maken van deze kleuren in de gevel krijgt het gebouw ook aan de binnenzijde een warme en vrolijke uitstraling, zeker als de zon er op schijnt.

“ Wij zijn zeer tevreden met de firma Man Protection welke alles op korte termijn volledig naar onze zin voor elkaar heeft gekregen.”

Aldus S. Schuurman, Schoolleiding Havo De Hof

Onze transparante kleuren folie is in wel 16 verschillende kleuren te verkrijgen. Bij een geringe hoeveelheid zonlicht zorgt u met deze folie op uw ruiten voor een prachtige kleurfiltering of kleurschakering binnen het gebouw. De folie is transparant: indien u van binnen naar buiten kijkt, ziet u de wereld in een aangenaam gekleurd licht en vanaf de buitenkant krijgt het gebouw een vrolijk, kleurrijk en onderscheidend aanzicht.

Gevelletters kunnen op verschillende manieren en in verschillende materialen en kleuren uitgevoerd worden. De mogelijkheden zijn ontelbaar, de keuze is aan u!

Projecten

Bekijk alle projecten