Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Decoratiefolie

Decoratiefolie kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken.
Deze folie kan op alle soorten vlakglas worden aangebracht ter decoratie, zoals in een kantoorruimte, een badkamer of als markering op scheidingswanden. Zo creëert u een decoratief effect en voorkomt u inkijk.
Man Protection uit De Rijp helpt u graag bij het vinden van de juiste decoratiefolie zodat het mooiste resultaat behaald wordt.

Decoratiefolie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Decoratiefolie biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Het is leverbaar in diverse standaardpatronen, waaronder stippen, strepen en blokken. Decoratiefolie wordt ook toegepast ten behoeve van privacy doeleinden. Voorkom inkijk door privacyfolie op ruiten te plakken. Bekijk de eindeloze mogelijkheden van deze folies in de Folder Decoratie Folie.

Gradiënt decoratieve folies

Onze moderne gradiënt-serie bevat een tal van folies met verloop in transparantie.
Het betreft een combinatie van minimale patronen en geleidelijke overgangen.
U heeft de keuze uit een verscheidenheid aan lineaere of gestippelde looks.

Laat onze applicateur de gradiëntdekking aan de boven-, onder- of zijkant van het glasoppervlak installeren, afhankelijk van het door u gewenste effect.

Schakel een echte expert in

Het glad en strak aanbrengen van folie op ruiten is een specialisme. Het vergt de nodige kennis en handigheid. Met ruim 40 jaar ervaring is Man Protection een echte specialist in folie voor ramen. Wij zijn u optimaal van dienst met ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige folies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u wat kleur aanbrengen met onze speciale kleurenfolie? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel voor een antwoord op uw vragen naar 0299-451130.

Projecten

Bekijk alle projecten