Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Decoratiefolie

Decoratiefolie kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken.
Deze folie kan op alle soorten glas worden aangebracht ter decoratie, zoals in een kantoorruimte, een badkamer of als markering op scheidingswanden. Zo creëert u een decoratief effect en voorkomt u inkijk.
Man Protection helpt u graag bij het vinden van de juiste decoratiefolie zodat het mooiste resultaat behaald wordt.

Decoratiefolie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Decoratiefolie biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Het is leverbaar in diverse standaard patronen, waaronder stippen, strepen, blokken en rijstpapier. Sommige van deze folies houden zelfs tot 99% van de schadelijke uv-stralen tegen. Deze straling veroorzaakt de verkleuring van uw materialen. Dit negatieve effect kan worden vertraagd door decoratiefolie toe te passen. Dit type folie wordt ook toegepast ten behoeve van privacy doeleinden. Voorkom inkijk door folie op ruiten te plakken.

Gradiënt decoratieve raamfolies

Onze moderne Gradiënt-serie bevat een tal van raamfolies met verloop in transparantie. Het betreft een combinatie van minimale patronen en geleidelijke overgangen. U heeft de keuze uit een verscheidenheid aan lineaere of gestippelde looks.

Laat onze applicateur de gradientdekking aan de boven-, onder- of zijkant van het glasoppervlak installeren, afhankelijk van het door u gewenste effect.

Bekijk de eindeloze mogelijkheden van deze folies in de Folder Decoratie Folie.

Schakel een echte expert in

Het glad en strak aanbrengen van glasfolie op ruiten is een specialisme. Het vergt de nodige kennis en handigheid. Met ruim 40 jaar ervaring is Man Protection een echte specialist op dit gebied. Wij kunnen u optimaal van dienst zijn met ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige glasfolies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u wat kleur aanbrengen met onze speciale kleuren folieVraag een vrijblijvende offerte aan of bel met vragen naar 0299-451130.

Projecten

Bekijk alle projecten