Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Dakkoepelfolie

Met de dakkoepelfolie van Man Protection uit De Rijp kunt u rechte, vlakke dakkoepels voorzien van een warmtewerende folie. Op bolvormige dakkoepels is het niet mogelijk een folie toe te passen. Weet u niet zeker welke folie het beste past bij uw dakkoepel? Onze experts hebben jarenlange ervaring en helpen u bij het vinden van een geschikt product.

Welke toepassingen heeft dakkoepelfolie?

Onze folie voor kunststof dakkoepels en lichtstraten zorgt ervoor dat de warmte van de zon effectief geweerd wordt. Reguliere raamfolie kan niet toegepast worden op kunststof, waar veel dakkoepels van gemaakt worden. Daarom vindt u bij ons speciale warmtewerende folie voor dakkoepels. Op zonnige dagen heeft deze dakkoepelfolie een warmtewering van maar liefst 85% en kan het tot wel 99,9% van de schadelijke uv-straling uit het zonlicht filteren. Aan de buitenzijde heeft deze folie een zilver-spiegelende uitstraling, terwijl men overdag een heldere doorkijk naar buiten houdt. De folie die u bij ons foliebedrijf koopt, kan op verschillende soorten glas en kunststof toegepast worden. Zo vindt u altijd een lichtwerende folie die op uw wensen aansluit.

Vraag een offerte aan voor onze folie

Heeft u interesse in onze dakkoepelfolie? Dan bent u bij ons ervaren bedrijf op de juiste plaats. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie over onze folies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Bereik ons telefonisch via 0299- 451130.

Projecten

Bekijk alle projecten