Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Autoraamfolie

Met autoraamfolie blindeert u de ramen van uw auto. Men kan niet meer naar binnen kijken. Wilt u graag raamfolie voor uw auto inkopen? Dan bent u bij Man Protection uit De Rijp op de juiste plaats. Wij verkopen hoogwaardige blinderingsfolies om het comfort en de privacy te verhogen.

Koop uw autoraamfolie bij de officiële distributeur van LLumar

Bij Man Protection kunt u gemakkelijk terecht voor folies van de beste kwaliteit voor het blinderen van autoramen. Met trots kunnen wij u meedelen dat wij als foliespecialisten de officiële distributeur zijn van LLumar Automotive Folie in Nederland. Voor de meeste signmakers en autodealers is de LLumar autoraamfolie een waar begrip.

Hoogwaardige raamfolie voor uw auto inkopen

Wilt u graag blinderingsfolie van hoogwaardige kwaliteit aanschaffen? Dan is LLumar uw merk! LLumar staat namelijk voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze hoogwaardige autoraamfolie is kleurvast, krasbestendig, heeft een hoge helderheid en is onderhoudsarm. De garantietermijn bedraagt voor de meeste folies twaalf jaar. De toepassing van LLumar autoraamfolie heeft een aantal grote voordelen. Zo werkt deze raamfolie warmtewerend, vermindert het aanzienlijk de schitteringen van het zonlicht en spullen in de auto zullen minder snel verkleuren door de aanwezige uv-filter (UVA/UVB >99%). Ook beschermt de uv-werende folie passagiers tegen de straling die schadelijk is voor de huid. In de brochure LLumar-skin-protection leest u meer over deze autoraamfolie. De automotive folies van LLumar zijn zeer makkelijk te vervormen op bolle autoruiten. Daarmee is de blinderingsfolie glad en strak te monteren, zonder het ongewenste ‘craquelé effect’.

Het materiaal

Het basismateriaal voor LLumar autoglasfilm bestaat uit micro dun, extreem helder polyester (PET). Dit materiaal wordt door middel van een gepatenteerde technologie uv-geïmpregneerd en/of diep geverfd. De edelmetaallagen worden opgedampt of gesputterd. De veredelde PET-films ondergaan daarna een lamineringsproces en worden voorzien van een krasbestendige laag (hardcoat) en een helder acrylhars (lijmlaag). Dit procedé vindt plaats onder clean room condities (ISO 9001/9002 gecertificeerd).

Reflecterende film

 1. Transparante beschermfolie
 2. Lijmlaag met uv-filter (= HPR)
 3. Transparante of getinte polyesterfolie (PET)
 4. Aluminiumlaag (opgedampt)
 5. Transparante of getinte polyesterfolie (PET)
 6. Slijtvaste toplaag (SR = hardcoat)

Niet reflecterende film

 1. Transparante beschermfolie
 2. Lijmlaag met uv-filter (= HPR)
 3. In de massagekleurde polyesterfolie (PET)
 4. Slijtvaste toplaag (SR = hardcoat)

Gesputterde film

 1. Transparante beschermfolie
 2. Lijmlaag met uv-filter (= HPR)
 3. Transparante of getinte polyesterfolie (PET)
 4. Gesputterde metaallaag (magnetron procédé)
 5. Transparante of getinte polyesterfolie (PET)
 6. Slijtvaste toplaag (SR = hardcoat)

Assortiment

LLumar raamfolie voor de auto, die u bij ons kunt inkopen, is verkrijgbaar in verschillende series, variërend in prijs en kleur, met ieder hun specifieke eigenschappen.
De autoraamfolie series dragen de namen IRX, CTX, ATR, ATC, AIR, uv-shield, Safety & security, AT en Specials.
Voor meer specificaties over de LLumar automotive folie verwijzen wij u naar de LLumar Pocket Guide Automotive. Daarnaast hebben wij ook beschermfolie voor uw auto in het assortiment: LLumar Paint Protection Film (PFF).
Deze lakbeschermingsfolie is verkrijgbaar in zowel een matte als glossy variant.

Afname Automotive folie

Het tinten van autoruiten met autoraamfolie vraagt de nodige vakkennis en handigheid. Het is daarom aan te raden om dit uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Wij werken met een dealernetwerk. Vraag ons naar een LLumar Automotive dealer bij u in de omgeving.

Eigenschappen LLumar Automotive glasfolie

 • Verhoogt het comfort
 • Verhoogt de privacy
 • Verhoogt de uitstraling
 • Vermindert schittering
 • >99% uv-wering
 • Besparing op brandstofkosten
 • De folie is scherfbindend
 • Verkrijgbaar in verschillende series en gradaties
 • Voorzien van een hardcoat beschermlaag
 • Tot twaalf jaar garantie

Krijg een impressie van verschillende tinten

Wanneer u raamfolie voor uw auto van LLumar wilt inkopen, heeft u de keuze uit diverse tintmogelijkheden. Krijg een impressie van deze mogelijkheden met de LLumar Automotive Window Tint Simulator voordat u raamfolie voor uw auto gaat inkopen. Voor meer informatie over autoraamfolie, neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar 0299-451130.

Projecten

Bekijk alle projecten