Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Automotive folie

Met autoraamfolie blindeert u de ramen van uw auto. Op die manier kan men niet meer bij u binnen in de auto kijken. Wilt u graag autoraamfolie aanschaffen? Dan bent u bij Man Protection aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk hoogwaardige blinderingsfolies om het comfort en de privacy te verhogen.

Koop uw autoraamfolie bij de officiële distributeur van LLumar

Bij Man Protection kunt u exclusief terecht voor glasfolies van de beste kwaliteit voor het blinderen van autoramen. Met trots kunnen wij u namelijk mededelen, dat Man Protection de officiële distributeur is van LLumar Automotive Folie in Nederland. Voor de meeste signmakers en autodealers is de LLumar automotive folie een waar begrip.

Hoogwaardige raamfolie voor uw auto

Wilt u graag blinderingsfolie van hoogwaardige kwaliteit aanschaffen? Dan is LLumar uw merk! LLumar staat namelijk voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze hoogwaardige blinderingsfolie is kleurvast, krasbestendig, heeft een hoge helderheid en is onderhoudsarm. De garantietermijn bedraagt tussen 5-12 jaar. De toepassing van LLumar autoraamfolie heeft een aantal grote voordelen. Zo werkt deze raamfolie warmtewerend, vermindert het aanzienlijk de schitteringen van het zonlicht en spullen in de auto zullen minder snel verkleuren door de aanwezige uv-filter (UVA/UVB >99%). Ook beschermt de folie passagiers tegen uv-straling, die schadelijk is voor de huid. In de brochure LLumar-skin-protection leest u hier meer over. De Automotive folies van LLumar zijn zeer makkelijk te vervormen op bolle autoruiten. Daarmee is de folie glad en strak te monteren, zonder het ongewenste ‘craquelé effect’.

 

Het materiaal

Het basismateriaal voor LLumar Autoglasfilm bestaat uit een micro dun, extreem helder polyester (PET). Dit materiaal wordt door middel van een gepatenteerde technologie uv-geïmpregneerd en/of diep geverfd. De edelmetaal lagen worden opgedampt of gesputterd. De veredelde PET-films ondergaan daarna een lamineringsproces en worden voorzien van een krasbestendige laag (hardcoat) en een helder acrylhars (lijmlaag). Dit procedé vindt plaats onder clean room condities (ISO 9001/9002 gecertificeerd).

Assortiment

LLumar raamfolie voor de auto is verkrijgbaar in verschillende series, variërend in prijs en kleur, met ieder hun specifieke eigenschappen.
De series dragen de namen IRX, CTX, ATR, ATC, AIR, UV-shield, Safety & security, AT en Specials. Daarnaast hebben wij ook beschermfolie voor uw auto in het assortiment: LLumar Paint Protection Film (PFF).
Deze is verkrijgbaar in zowel een matte als glossy variant.

Afname Automotive folie

Het tinten van autoruiten vraagt de nodige vakkennis en handigheid. Het is daarom aan te raden om dit goed uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. Man Protection werkt met een automotive dealer netwerk. Vraag ons naar een LLumar Automotive dealer bij u in de omgeving.

Eigenschappen LLumar automotive glasfolie

  • Verhoogt het comfort
  • Verhoogt de privacy
  • Verhoogt de uitstraling
  • Vermindert schittering
  • >99% UV-wering
  • Besparing op brandstofkosten
  • De folie is scherfbindend
  • Verkrijgbaar in verschillende series en gradaties
  • Voorzien van een hardcoat beschermlaag
  • 5 – 12 jaar garantie

Voor meer specificaties over de LLumar Automotive folie verwijzen wij u naar de LLumar Pocket Guide Automotive.

Kies uit verschillende tinten of volg een cursus Car Tinting

Wanneer u blinderingsfolie van LLumar bestelt, heeft u de keuze uit diverse tintmogelijkheden. Krijg een impressie van deze mogelijkheden met de LLumar Automotive Window Tint Simulator. Tevens bieden wij aan bedrijven een cursus Car Tinting. Voor meer informatie, neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar 0299-451130.

Projecten

Bekijk alle projecten