Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Anti-graffiti folie

Graffiti vandalisme is een veel voorkomend en terugkerend probleem bij zowel bedrijven als particulieren. Bij Man Protection verkopen wij een folie welke speciaal ontworpen is om beschadigingen door graffiti tegen te gaan en de daarbij behorende kosten te reduceren.

Kostenbesparende oplossing tegen graffiti vandalisme

Het verwijderen van graffiti gaat vaak gepaard met hoge kosten. Om deze kosten te reduceren, raden wij aan om gebruik te maken van de LLumar graffiti werende folie. Deze folie zal veel tijd en aanschaf van milieu-onvriendelijke schoonmaakmiddelen besparen.

De transparante folie is gemaakt van een zeer sterk materiaal, laat geen inkt door en is ook weer eenvoudig te verwijderen wanneer dit nodig mocht zijn. Het grote voordeel is daarbij dat de glazen ondergrond niet aangetast wordt en dus niet vervangen hoeft te worden.

Wanneer u het glas opnieuw zou voorzien van anti-graffiti folie, is het glas weer optimaal beschermd tegen graffiti vandalisme. De LLumar anti-graffiti folie kan gebruikt worden op bijvoorbeeld de ramen van kantoren en scholen, in winkelcentra, op spiegels, in bushokjes en op de ramen van treinen, trams, bussen, etc. Deze raamfolie heeft tevens de anti-inbraak eigenschappen.

Eigenschappen LLumar anti-graffiti folie

  • Beschermt het glas tegen graffiti en/of krassen
  • Glashelder, een goede doorkijk
  • Bespaart op hoge schoonmaakkosten
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Eenvoudig te vernieuwen na een vandalisme actie

Laat de montage aan de specialist over

Het monteren van glasfolie is een specialisme. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij dé expert op het gebied van diverse folies, zoals onder andere anti-graffiti folie en veiligheidsfolie. Onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs komen graag bij u langs voor de montage. Zij staan garant voor een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat.

Projecten

Bekijk alle projecten