Menu toggle btn MAN Protection
Llumar distributeur
Telefoon 0299 451 130 Offerte aanvraag

Anti-graffiti folie

Graffiti vandalisme

Graffiti vandalisme is een veel voorkomend en terugkerend probleem bij zowel bedrijven als particulieren. Ongewenste afbeeldingen of teksten zijn aangebracht met bijv. verf, spuitbussen, of inkt op plaatsen die daar niet voor bestemd zijn. LLumar anti-graffiti folie is een speciaal ontworpen folie om beschadigingen door graffiti tegen te gaan en de daarbij behorende kosten te reduceren.

Kostenbesparing met anti-graffiti folie

Overal ter wereld in vele steden is het een veel voorkomend probleem, graffiti vandalisme. Het verwijderen ervan gaat vaak gepaard met hoge kosten. Om deze kosten te reduceren, raden wij aan om gebruik te maken van de LLumar graffiti werende folie. Deze folie is een kostenbesparende oplossing tegen graffiti vandalisme en zal veel tijd en aanschaf van milieu-onvriendelijke schoonmaakmiddelen besparen.

De transparante folie is gemaakt van een zeer sterk materiaal, laat geen inkt door en is ook weer eenvoudig te verwijderen wanneer dit nodig mocht zijn. Het grote voordeel is daarbij dat de ondergrond, zoals een ruit, niet aangetast wordt en dus niet vervangen hoeft te worden. Wanneer u het glas opnieuw zou voorzien van anti-graffiti folie, is het glas weer optimaal beschermd tegen graffiti vandalisme. De LLumar anti-graffiti folie kan gebruikt worden op bijvoorbeeld de ramen van kantoren en scholen, in winkelcentra, op spiegels, in bushokjes en op de ramen van treinen, trams, bussen, etc. Deze raamfolie heeft tevens de anti-inbraak eigenschappen.

De voordelen van Man Protection anti-graffiti folie:

  • Beschermt het glas tegen graffiti en/of krassen
  • Glashelder, een goede doorkijk
  • Bespaart op hoge schoonmaakkosten
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Eenvoudig te vernieuwen na een vandalisme actie

Montage van folies is een specialisme. De raamfolie wordt door onze professionele VCA-gecertificeerde installateurs gemonteerd, zodat u gegarandeerd bent van een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat.

Projecten

Bekijk alle projecten